SH svets

Västra Götalands län

Information

600220-XXXX är organisationsnummer för bolaget SH svets. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SH svets är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som SH svets finns i.

SH svets har varit registrerat sedan 2000-11-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för SH svets så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

SH svets är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för SH svets är följande:

Vill ni komma i kontakt med SH svets så kan ni göra det på telefon genom 033-299505 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av tjänst inom svetsning.

Det finns olika personer som har en koppling med SH svets och det är Hadzialic, Salko som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,