Leifs Industrimontage o Svets

Västra Götalands län

Information

Leifs Industrimontage o Svets hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Leifs Industrimontage o Svets finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Leifs Industrimontage o Svets tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Leifs Industrimontage o Svets har haft sedan 2001-01-29. Leifs Industrimontage o Svets har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Leifs Industrimontage o Svets så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2627506.

Åmål arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Leifs Industrimontage o Svets har idag 620206-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Leifs Industrimontage o Svets

Tjänster inom verkstadsindustrin såsom svetsning, montage och reparationer. Egen tillverkning av stålkonstruktioner och därmed förenlig verksamhet.

I Leifs Industrimontage o Svets så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlström, Leif Yngve som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .