Gunilla Tapetserarverkstad & Interiör

Västra Götalands län

Information

Tapetserarverkstad samt försäljning av presentartiklar, interiörartiklar såsom bohag, tyger och gardiner, samt konsthantverksprodukter såsom trä, keramik, vävda material, sömnad och gardintillbehör.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gunilla Tapetserarverkstad & Interiör vars bolagstyp är Enskild firma.

I Åmål så är Gunilla Tapetserarverkstad & Interiör ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1999-06-24 så skapades Gunilla Tapetserarverkstad & Interiör och bolaget är har F-skattsedel Gunilla Tapetserarverkstad & Interiör har haft det sedan 1999-01-01.

Gunilla Tapetserarverkstad & Interiör är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

620307-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Gunilla Tapetserarverkstad & Interiör och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Gunilla Tapetserarverkstad & Interiör så går det att nå dem via telefon på 0532-15350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gunilla Tapetserarverkstad & Interiör är Jansson, Gunilla Ann-Charlotte som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .