Mats Nilsson entreprenadfirma

Västra Götalands län

Information

Mats Nilsson entreprenadfirma hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Mats Nilsson entreprenadfirma finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mats Nilsson entreprenadfirma tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mats Nilsson entreprenadfirma har haft sedan 1999-01-01. Mats Nilsson entreprenadfirma har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mats Nilsson entreprenadfirma så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-20235.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Mats Nilsson entreprenadfirma har idag 620420-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mats Nilsson entreprenadfirma

Trädgårds- och övrig fastighetsskötsel samt anläggningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Mats Nilsson entreprenadfirma så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Mats Thore som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .