TDR Tech & Design Resource

Västra Götalands län

Information

630531-XXXX är organisationsnummer för verksamheten TDR Tech & Design Resource. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TDR Tech & Design Resource är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som TDR Tech & Design Resource finns i.

TDR Tech & Design Resource har varit registrerat sedan 2007-03-15 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för TDR Tech & Design Resource så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

TDR Tech & Design Resource är och det finns flera verksamheter i Åmål som också är .

Firmatecknare för TDR Tech & Design Resource är följande:

Vill ni komma i kontakt med TDR Tech & Design Resource så kan ni göra det på telefon genom 0532-15198 eller genom brev på följande adress:

Konstruktör inom mekanik och bygg. Konsultverksamhet som konstruktör inom målgrupperna företag inom mekanik, offshore-industrin samt byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med TDR Tech & Design Resource och det är Bäckström, Olof Torbjörn som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,