Godis- och Servicehörnan i Åmål

Västra Götalands län

Information

640809-XXXX är organisationsnummer för bolaget Godis- och Servicehörnan i Åmål. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Godis- och Servicehörnan i Åmål är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Godis- och Servicehörnan i Åmål finns i.

Godis- och Servicehörnan i Åmål har varit registrerat sedan 2002-01-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Godis- och Servicehörnan i Åmål så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-14.

Godis- och Servicehörnan i Åmål är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Godis- och Servicehörnan i Åmål är följande:

Vill ni komma i kontakt med Godis- och Servicehörnan i Åmål så kan ni göra det på telefon genom 0532-16201 eller genom brev på följande adress:

Närbutik

Det finns olika personer som har en koppling med Godis- och Servicehörnan i Åmål och det är Rivas Zubieta, Wilma Julia som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,