Dalbobåtar

Västra Götalands län

Information

Dalbobåtar hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Dalbobåtar finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Dalbobåtar tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Dalbobåtar har haft sedan 1998-01-01. Dalbobåtar har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dalbobåtar så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-10200.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Dalbobåtar har idag 650130-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dalbobåtar

Båt och båttillbehörs försäljning. Service av båtar och båtmotorer. Handel med marina fritidsartiklar. Handel och service av ATV-fordon såsom fyrhjulingar samt snöskotrar. Varvsverksamhet för båtar upp till 25 meter samt hamnplatsuthyrning.

I Dalbobåtar så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skogh, Sven Håkan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .