SANNAS VÅRDTJÄNST

Västra Götalands län

Information

SANNAS VÅRDTJÄNST är en verksamhet som finns i Åmål. I SANNAS VÅRDTJÄNST finns det lite olika personer som är förknippade och det är Höjdén, Susanna Elisabet som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med SANNAS VÅRDTJÄNST så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SANNAS VÅRDTJÄNST på telefon 0532-10119.

Medicinsk hudvård med kemisk peeling och ultraljudsbehandling. Försäljning av produkter. Uthyrning av sjukskötersketjänst och vårdtjänst. Utbildning i hälso och sjukvård (hjärt-lungräddning, första hjälpen, friskvård mm), försäljning av material förenligt med verksamheten, uthyrning av hudvårdsmaskiner.

Idag är SANNAS VÅRDTJÄNST av bolagstypen Enskild firma.

SANNAS VÅRDTJÄNST är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SANNAS VÅRDTJÄNST innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-30 och SANNAS VÅRDTJÄNST är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SANNAS VÅRDTJÄNST så är det följande:

SANNAS VÅRDTJÄNST har 660428-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.