Salong Camilla Malmberg

Västra Götalands län

Information

680528-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Camilla Malmberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Camilla Malmberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Salong Camilla Malmberg finns i.

Salong Camilla Malmberg har varit registrerat sedan 1997-01-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Camilla Malmberg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Salong Camilla Malmberg är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Salong Camilla Malmberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Camilla Malmberg så kan ni göra det på telefon genom 0532-10077 eller genom brev på följande adress:

Frisörsalong och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Camilla Malmberg och det är Malmberg Alm, Lisbeth A Camilla som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,