Glavmo Elteknik

Västra Götalands län

Information

Glavmo Elteknik hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Glavmo Elteknik finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Glavmo Elteknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Glavmo Elteknik har haft sedan 2002-05-02. Glavmo Elteknik har funnits sedan och 2002-05-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Glavmo Elteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2510811.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Glavmo Elteknik har idag 681007-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Glavmo Elteknik

Elinstallationer inom industri, fastigheter, kommun och privatpersoner. Uppbyggnad av datanät, cat-5 och fiber. Konsultation inom elinstallationer.

I Glavmo Elteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Glavmo, Bo Fredrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .