Vägvisaren

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åmål och Vägvisaren är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vägvisaren är ett av dem. Statusen för Vägvisaren är att Bolaget är aktivt.

Vägvisaren är ett Enskild firma och skapades 1999-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vägvisaren ska trivas.

Vägvisaren är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom feng shui och inredning. Affärsverksamhet med inriktning på feng shui, personlig utveckling, kropp och själ samt presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vägvisaren är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Vägvisaren och det finns flera verksamheter som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Vägvisaren så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-10344.

.

De som är på något sätt har med Vägvisaren är Lundbom Jensen, Hannelore Jessica G som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vägvisaren har 691022-XXXX som sitt organisationsnummer.