Hilda's Event o Festservice

Västra Götalands län

Information

Hilda's Event o Festservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Hilda's Event o Festservice finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hilda's Event o Festservice tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hilda's Event o Festservice har haft sedan 2005-06-23. Hilda's Event o Festservice har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hilda's Event o Festservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-23244.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Hilda's Event o Festservice har idag 700908-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hilda's Event o Festservice

Skräddarsyr kundensdag helkväll med bl a underhållning, trubadur,disco dans, mat och dryck, konserter, temafester, även uthyrning avöl serveringstält med plats för ca 100 sittande gäster. Ljud och ljusanläggning, bord och bänkar i vikingastil. Öl-, vin- och spritservering. Arrangerar egna och privata tillställningar för stora som små.

I Hilda's Event o Festservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ödman, Monica Anette som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .