Johans Trafikskola

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åmål och Johans Trafikskola är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Johans Trafikskola är ett av dem. Statusen för Johans Trafikskola är att Bolaget är aktivt.

Johans Trafikskola är ett Enskild firma och skapades 2006-09-22. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Johans Trafikskola ska trivas.

Johans Trafikskola är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17. I Åmål så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trafikskola

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johans Trafikskola är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17.

Idag är Johans Trafikskola och det finns flera verksamheter som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Johans Trafikskola så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-14464.

.

De som är på något sätt har med Johans Trafikskola är Edfelt, Per Johan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Johans Trafikskola har 710419-XXXX som sitt organisationsnummer.