Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning

Västra Götalands län

Information

Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning har haft sedan 1996-01-01. Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-16500.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning har idag 711201-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning

Förvaltning av jord, skog, fastigheter samt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Bjäkebols Gård & Fastighetsförvaltning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Per Ewert Mikael som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .