Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3

Västra Götalands län

Information

716409-7532 är organisationsnummer för företaget Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Åmål som är den kommunen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3 finns i.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3 har varit registrerat sedan 1980-10-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3 så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-11.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3 är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3 så kan ni göra det på telefon genom 0522-653600 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 7, 462 33, Vänersborg

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 3 och det är Alvina Quiroga, Fernando Alex som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tore Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Mona Gunnel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Erik som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Erik Sigvard som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl, Gerd Ester Margareta som är född 1955 och har titeln SuppleantGunnarsson, Stig Gunnar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Karlsson, Karl Gustaf som är född 1930 och har titeln Suppleant, Larsson, Sven Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant