Mary Music Productions

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åmål och Mary Music Productions är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mary Music Productions är ett av dem. Statusen för Mary Music Productions är att Bolaget är aktivt.

Mary Music Productions är ett Enskild firma och skapades 2001-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mary Music Productions ska trivas.

Mary Music Productions är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-21. I Åmål så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Audio efterbearbetning av film, reklam och musik. inspelning av audio, konsultverksamhet inom audio och media.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mary Music Productions är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-21.

Idag är Mary Music Productions och det finns flera verksamheter som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Mary Music Productions så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5177794.

.

De som är på något sätt har med Mary Music Productions är Dahlberg, Per Reine Johnny som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mary Music Productions har 721107-XXXX som sitt organisationsnummer.