ROAD & RACE MANUFACTORING of SWEDEN

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Enskild firma som heter ROAD & RACE MANUFACTORING of SWEDEN. Det finns flera bolag som liknar ROAD & RACE MANUFACTORING of SWEDEN i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2008-07-14 så har ROAD & RACE MANUFACTORING of SWEDEN varit registrerat och sedan 2002-02-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är ROAD & RACE MANUFACTORING of SWEDEN och det finns fler bolag som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med ROAD & RACE MANUFACTORING of SWEDEN så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ROAD & RACE MANUFACTORING of SWEDEN så kan ni göra det på 0532-12505.

Tillverkning och montering av fordons detaljer (motordelar, fjädring, karosser, MC). Import och export av dessa produkter. Inriktning, styling av bil och mc samt tillverkning av motordelar till dragracing.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Linder, Fredric Andréas som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ROAD & RACE MANUFACTORING of SWEDEN har 750427-XXXX som sitt organisationsnummer.