Gustafssons Lift och Maskinuthyrning

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åmål och Gustafssons Lift och Maskinuthyrning är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Gustafssons Lift och Maskinuthyrning är ett av dem. Statusen för Gustafssons Lift och Maskinuthyrning är att Bolaget är aktivt.

Gustafssons Lift och Maskinuthyrning är ett Enskild firma och skapades 2005-07-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som Gustafssons Lift och Maskinuthyrning ska trivas.

Gustafssons Lift och Maskinuthyrning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av lokaler, lägenheter, skylift, saxlift och handmaskiner såsom betongblandare, borrmaskiner, bilningsmaskiner och slipmaskiner. Försäljning av verkstads- och byggmaskiner såsom rondeller, borrmaskiner, luftdrivna maskiner och batterimaskiner och reservdelar och kompletterande tillbehör för ovanstående maskiner. Tillverkning av diverse ved- och släpkärror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gustafssons Lift och Maskinuthyrning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Gustafssons Lift och Maskinuthyrning och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Gustafssons Lift och Maskinuthyrning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-51108.

.

De som är på något sätt har med Gustafssons Lift och Maskinuthyrning är Gustafsson, Stina Anna Marie som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gustafssons Lift och Maskinuthyrning har 760329-XXXX som sitt organisationsnummer.