Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål

Västra Götalands län

Information

Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål är ett bolag som finns i Åmål. I Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hall, Päivi Katariina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Göran Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Sven Olov som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål på telefon 0532-10864.

Föreningen har till ändamål att i föreningen tillhöriga hus, uppförda åt sina medlemmar eller vissa av dem upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid (sk bostadsrätt).

Idag är Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Sebohus nr 1 i Åmål har 762000-0161 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.