Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2

Västra Götalands län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 är en verksamhet som finns i Åmål. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Tore Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Goldkuhl, Lars Åke som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Källvik, Anna-Lisa som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Klas Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Karin Sigrid Maria som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertelsen, Birgit Antonia som är född 1945 och har titeln SuppleantLarsson, Sven Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Schwartz, Bo Ingemar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Torger, Knut Morgan som är född 1945 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 på telefon 0522-653600.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Åmålshus nr 2 har 762000-1540 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.