ACCENTEN i Åmål ek. för.

Västra Götalands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Åmål och ACCENTEN i Åmål ek. för. är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ACCENTEN i Åmål ek. för. är ett av dem. Statusen för ACCENTEN i Åmål ek. för. är att Bolaget är aktivt.

ACCENTEN i Åmål ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 1999-05-11. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ACCENTEN i Åmål ek. för. ska trivas.

ACCENTEN i Åmål ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Åmål så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen, genom att marknadsföra och sälja deras hantverks- produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ACCENTEN i Åmål ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är ACCENTEN i Åmål ek. för. och det finns flera verksamheter som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med ACCENTEN i Åmål ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-16432.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Barbro Niklasson och Karin Niklasson i förening..

De som är på något sätt har med ACCENTEN i Åmål ek. för. är Niklasson, Barbro Marianne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Karin Ulrika som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Olof Martin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, .

ACCENTEN i Åmål ek. för. har 769604-2709 som sitt organisationsnummer.