Neotropos Technologies ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Ekonomisk förening som heter Neotropos Technologies ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Neotropos Technologies ekonomisk förening i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Neotropos Technologies ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-19 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2000-06-21 så har Neotropos Technologies ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2000-07-19 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Neotropos Technologies ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Neotropos Technologies ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Packebyn 121, 662 91, Åmål. Vi ni istället prata med Neotropos Technologies ekonomisk förening så kan ni göra det på 0532-45000.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom verksamhet vari medlemmarna bereds arbete. Föreningens verksamhetsområde innefattar: * utveckling av programvara och systemlösningar inom IT-området * elektronikkonstruktion * försäljning av IT-relaterade produkter * produkter för tjänster för Internet och intranet * framtagning och genomförande av utbildningar * konsulttjänster med anslutning till ovanstående samt ekonomi, administration, management och logistik * samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bjerke, Ole Jakob som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Emanuelsson, Bo Göran Rune som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Spjuth, Wilhelm Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Westling, Sven Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening. .

Neotropos Technologies ekonomisk förening har 769605-8424 som sitt organisationsnummer.