Not Quite Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Not Quite Ekonomisk förening är ett företag som finns i Åmål. I Not Quite Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Palm, Malin Elisabet som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Bielenstein-Morich, Kordula som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlbom Korduner, Susanne Birgitta D som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fözö, Stefan Miklos som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Guldåker, Hans-Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Tord Urban Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotJern, Karin Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundmark, John Kenneth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln RevisorKjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Not Quite Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Not Quite Ekonomisk förening på telefon 070-5638937.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: * Tillhandahålla ändamålsenligt välutrustade verkstäder, ateljéer och utställningslokaler. * Verka för tillgänglighet och användarvänlighet av föreningens lokaler och tjänster. * Verka för en rik kulturell mötesplats såväl fysiskt som på internet. * Verka för medlemmarnas konstnärliga utveckling och kompetensvidgning genom utbildning och samtal. * Verka för medlemmarnas möjligheter att synas genom bl a utställningsverksamhet, internet och övrig marknadsföring. * Verka för ökade försörjningsmöjligheter för till föreningen NOT QUITE anslutna konstnärer och konsthantverkare.

Idag är Not Quite Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Not Quite Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Not Quite Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-13 och Not Quite Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Not Quite Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, tre i förening samt av Malin Palm ensam.

Not Quite Ekonomisk förening har 769607-9065 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.