Stefans Entreprenad och bostäder

Västra Götalands län

Information

Stefans Entreprenad och bostäder hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Stefans Entreprenad och bostäder finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Stefans Entreprenad och bostäder tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Stefans Entreprenad och bostäder har haft sedan 2005-11-10. Stefans Entreprenad och bostäder har funnits sedan och 2005-11-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stefans Entreprenad och bostäder så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-14219.

Åmål arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Stefans Entreprenad och bostäder har idag 790305-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stefans Entreprenad och bostäder

Uthyrning av lokaler och bostäder, uthyrning av maskiner-bilar-släp. Handel med däck, utförning av tjänster av tjänster inom bilverkstad och bygg (snickeri).

I Stefans Entreprenad och bostäder så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Karl Gustav Stefan som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .