Mitt pysselrum i Åmål

Västra Götalands län

Information

790602-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mitt pysselrum i Åmål. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mitt pysselrum i Åmål är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Mitt pysselrum i Åmål finns i.

Mitt pysselrum i Åmål har varit registrerat sedan 2007-10-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mitt pysselrum i Åmål så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

Mitt pysselrum i Åmål är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Mitt pysselrum i Åmål är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mitt pysselrum i Åmål så kan ni göra det på telefon genom 0532-12935 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av hobbyartiklar och kursverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mitt pysselrum i Åmål och det är Pettersson, Malin Anna Malinee som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,