Dalslands Travsällskap

Västra Götalands län

Information

Dalslands Travsällskap är ett företag som finns i Åmål. I Dalslands Travsällskap finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagström, Per Olof Gustaf som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Kvamme, Gunnar Kåre som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Anderberg, Bengt Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Åke Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Sten Tomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagelbrand, Allan Jan Henry som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotHultman, Lars Marcus som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kurt Sivert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiman, Stig Ove Jörgen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotWinborg, Jan Olof Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot.

Vill man kunna komma i kontakt med Dalslands Travsällskap så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dalslands Travsällskap på telefon 0532-16640.

Travverksamhet.

Idag är Dalslands Travsällskap av bolagstypen Ideell förening.

Dalslands Travsällskap är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Dalslands Travsällskap innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dalslands Travsällskap är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dalslands Travsällskap så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Sten Tomas -Hagström, Per Olof Gustaf -Kvamme, Gunnar Kåre

Dalslands Travsällskap har 862000-0433 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.