Betello Komitakt Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Betello Komitakt Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Betello Komitakt Handelsbolag finns. I Åmål så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Betello Komitakt Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Betello Komitakt Handelsbolag har haft sedan 2004-08-09. Betello Komitakt Handelsbolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Betello Komitakt Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klöverv. 3 L, 662 35, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Betello Komitakt Handelsbolag har idag 916441-4006 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Betello Komitakt Handelsbolag

Kroppsterapeutisk verksamhet, konsulterande verksamhet inom ekonomi, kommunikation, utbildning, marknadsföring, event och liknande, försäljning av terapi och utbildningsmaterial i anslutning till verksamheten samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

I Betello Komitakt Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Gertrud Bodil som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Nils Göran som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .