Handelsbolag Brightsight

Västra Götalands län

Information

916448-3100 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolag Brightsight. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolag Brightsight är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som Handelsbolag Brightsight finns i.

Handelsbolag Brightsight har varit registrerat sedan 1976-01-08 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolag Brightsight så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Handelsbolag Brightsight är och det finns flera verksamheter i Åmål som också är .

Firmatecknare för Handelsbolag Brightsight är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolag Brightsight så kan ni göra det på telefon genom 0304-674300 eller genom brev på följande adress:
Gunnersviken 22, 471 32, Skärhamn

Import, distribution och e-handel av skyddsglasögon inom gruppen sport och fritid, samt konsulting inom optikerbranchen och därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolag Brightsight och det är Karlsson, Erik Ingemar som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Gun Margareta som är född 1947 och har titeln Bolagsman,