Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh

Västra Götalands län

Information

916448-8042 är organisationsnummer för bolaget Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh finns i.

Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh har varit registrerat sedan 1982-12-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh så kan ni göra det på telefon genom 0532-12350 eller genom brev på följande adress:
Mor Annas v. 5, 662 32, Åmål

Kran- och entreprenadverksamhet samt trailertransporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Åmåls Kranar Handelsbolag, Göte Skoogh, Gudrun Skoogh och det är Skoog, Anders Göte som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Skoog, Gudrun Elise Viola som är född 1939 och har titeln Bolagsman,