Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åmål och Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1976-12-02. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag ska trivas.

Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0533-60280.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag är Larsson, Kent Uno Roland som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Larsson, Reidun Margareta som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Kents Grund & Fasadmurning Handelsbolag har 916448-9487 som sitt organisationsnummer.