Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation

Västra Götalands län

Information

Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation är ett bolag som finns i Åmål. I Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Elsa Linnéa som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Johansson, Rolf Eigil som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation på telefon 0532-10898.

Bensinstation.

Idag är Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-04 och Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Rolf Johansson Servicestation har 916449-3117 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.