ÅMÅLS 1:a SOTNINGSDISTRIKT sjö- och fastighetsservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Sotning, fastighetsskötsel, asbestsanering, ventilations- och sjöservice, båt- och fiskecharter, kanotuthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ÅMÅLS 1:a SOTNINGSDISTRIKT sjö- och fastighetsservice Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Åmål så är ÅMÅLS 1:a SOTNINGSDISTRIKT sjö- och fastighetsservice Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1978-01-25 så skapades ÅMÅLS 1:a SOTNINGSDISTRIKT sjö- och fastighetsservice Handelsbolag och företaget är har ej F-skattsedel.

916449-8454 är organisationsnummret för företaget som finns i Åmål.

Just nu är ÅMÅLS 1:a SOTNINGSDISTRIKT sjö- och fastighetsservice Handelsbolag och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med ÅMÅLS 1:a SOTNINGSDISTRIKT sjö- och fastighetsservice Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0532-10421 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom ÅMÅLS 1:a SOTNINGSDISTRIKT sjö- och fastighetsservice Handelsbolag är Norum, Erik Olof Tommy som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Norum, Eva Lisbeth som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .