Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr.

Västra Götalands län

Information

Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr. är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr. finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr. som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1982-05-12. Men sedan 1987-01-01 så har Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 10, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-10115.

Åmål arbetar för att företag som Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr.. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Skoaffär.

Firmatecknare för Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr. är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr. och det är följande personer, Torp Lindell, Kerstin Britt-Inger som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Torp, Kerstin Marianne som är född 1929 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Karlströms Skoaffär Eftr. är 916449-8488.