Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åmål och Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1978-06-26. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag ska trivas.

Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Pressning av skrotbilar samt försäljning av begagnade bildelar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-14099.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag är Gustafsson, Axel Torbjörn som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Björn Martin som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Åmål - Säffle Bilpress Handelsbolag har 916450-0671 som sitt organisationsnummer.