Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag är ett företag som finns i Åmål. I Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dalstrand, Elsa Kristina som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Dalstrand, Stig Gunnar som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag på telefon 0532-23483.

Lantbruk.

Idag är Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Bodane Låglandsbesättning Handelsbolag har 916566-0136 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.