K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916567-4269 är organisationsnummer för verksamheten K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag finns i.

K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1982-02-15 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Åmål som också är .

Firmatecknare för K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-25144 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 30, 662 31, Åmål

Värme- och sanitetinstallationer.

Det finns olika personer som har en koppling med K. Nyströms Värmeservice Handelsbolag och det är Nyström, Britta Margareta som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Nyström, Kurt Valter som är född 1929 och har titeln Bolagsman,