Handelsbolaget Nordström & Larsson Skogsentreprenad

Västra Götalands län

Information

Skogsentreprenad.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelsbolaget Nordström & Larsson Skogsentreprenad vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Åmål så är Handelsbolaget Nordström & Larsson Skogsentreprenad ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1982-10-18 så skapades Handelsbolaget Nordström & Larsson Skogsentreprenad och bolaget är har F-skattsedel Handelsbolaget Nordström & Larsson Skogsentreprenad har haft det sedan 2006-05-11.

Handelsbolaget Nordström & Larsson Skogsentreprenad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

916568-0159 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Handelsbolaget Nordström & Larsson Skogsentreprenad och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Nordström & Larsson Skogsentreprenad så går det att nå dem via telefon på 0532-34016 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelsbolaget Nordström & Larsson Skogsentreprenad är Larsson, Bertil Kurt Lennart som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Nordström, Kjell Anders Botvid som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .