Handelsbolaget Högberg & Carlson

Västra Götalands län

Information

916568-8467 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Högberg & Carlson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Högberg & Carlson är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som Handelsbolaget Högberg & Carlson finns i.

Handelsbolaget Högberg & Carlson har varit registrerat sedan 1983-10-31 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Högberg & Carlson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Handelsbolaget Högberg & Carlson är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Högberg & Carlson är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Högberg & Carlson så kan ni göra det på telefon genom 0532-13758 eller genom brev på följande adress:
Torget, 662 31, Åmål

Gatukök.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Högberg & Carlson och det är Högberg, Beth Yvonne som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Ann-Katrin Elisabeth som är född 1973 och har titeln Bolagsman,