Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

916893-1096 är organisationsnummer för företaget Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Åmål som är den kommunen som Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag finns i.

Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2000-03-09 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Strandg. 5, 662 31, Åmål

Fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastigheten Bryggeriet Kommanditbolag och det är Gamla Bryggeriet Företagshotell AB som är född och har titeln Komplementär, Skoogh, Magnus Harald som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, Skoogh, Maria Helena som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare,