Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916894-5153 är organisationsnummer för företaget Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag finns i.

Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-03-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-13483 eller genom brev på följande adress:
Degernäs 210, 662 91, Åmål

Uthyrning av byggnadsställningar, minigrävare och jordborr samt byggnadsrenoveringar och fastighetservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Karlssons Byggnadsställningar Handelsbolag och det är Karlsson, Karin Susanne som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Sven Börje som är född 1952 och har titeln Bolagsman,