Tösse Däckservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916894-5757 är organisationsnummer för bolaget Tösse Däckservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tösse Däckservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som Tösse Däckservice Handelsbolag finns i.

Tösse Däckservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-04-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tösse Däckservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Tösse Däckservice Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Tösse Däckservice Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Tösse Däckservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Åmålsv. 2, 662 98, Tösse

Försäljning och service gällande däck, mindre bilreparationer. Uthyrning av bil, båt och husvagnsplatser.

Det finns olika personer som har en koppling med Tösse Däckservice Handelsbolag och det är Petersson, Kerstin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Petersson, Leif Jonny som är född 1949 och har titeln Bolagsman,