Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-06-19. Men sedan 1989-01-01 så har Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sotebyn Hagen 220, 662 98, Tösse. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Åmål arbetar för att bolag som Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Lantbruk och handel med lantbruksprodukter samt entreprenad- körning. Bergsprängning.

Firmatecknare för Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn och det är följande personer, Eriksson, Bo Anders Robert som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lars-Erik Allan som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolag Bröderna Eriksson Sotebyn är 916895-9980.