Halvorssons auktioner Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916897-5085 är organisationsnummer för verksamheten Halvorssons auktioner Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Halvorssons auktioner Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som Halvorssons auktioner Handelsbolag finns i.

Halvorssons auktioner Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-02-05 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Halvorssons auktioner Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Halvorssons auktioner Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Åmål som också är .

Firmatecknare för Halvorssons auktioner Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Halvorssons auktioner Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-15691 eller genom brev på följande adress:
Strömstadsv. 4, 662 30, Åmål

Handel med samt auktionsverksamhet med inre och yttre lösöre.

Det finns olika personer som har en koppling med Halvorssons auktioner Handelsbolag och det är Halfvordsson, Lars Martin som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Halfvordsson, Pär Martin som är född 1969 och har titeln Bolagsman,