Hälsokällan i Tösse Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åmål och Hälsokällan i Tösse Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Hälsokällan i Tösse Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Hälsokällan i Tösse Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Hälsokällan i Tösse Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-10-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som Hälsokällan i Tösse Handelsbolag ska trivas.

Hälsokällan i Tösse Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-17. I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massageverksamhet på hästar och människor, friskvård, försäljning av friskvårdsprodukter, träning och tävling med travhästar, avelsverksamhet, uthyrning av inventarier för jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hälsokällan i Tösse Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Hälsokällan i Tösse Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Hälsokällan i Tösse Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-20420.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Hälsokällan i Tösse Handelsbolag är Liljestrand Roth, Ingela Elisabeth som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Roth, Hans Robert som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Hälsokällan i Tösse Handelsbolag har 916898-1323 som sitt organisationsnummer.