Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-12-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Västanå 202, 662 98, Tösse. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-20900.

Åmål arbetar för att företag som Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Mäklarverksamhet, företagsutveckling, redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag och det är följande personer, Bäckström, Lars Ove som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Hans Tage Wolrath som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Ulla Britta Matilda som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Hellman Bäckström, Britt Marie som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Företagstjänst Eriksson & Bäckström Handelsbolag är 916898-9508.