Steffes Grill Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Steffes Grill Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Steffes Grill Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Steffes Grill Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Steffes Grill Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-12-12. Men sedan 1990-01-01 så har Steffes Grill Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Horsensg. 62, 654 67, Karlstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Steffes Grill Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-10001.

Åmål arbetar för att verksamheter som Steffes Grill Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Steffes Grill Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Gatukök

Firmatecknare för Steffes Grill Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Steffes Grill Handelsbolag och det är följande personer, Eriksson, Pia Agneta som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Ulf Stefan som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Skoglund, Maj Valborg som är född 1927 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Steffes Grill Handelsbolag är 916911-1706.