NB Sten- och trädgårdsentreprenad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Utföra markarbeten, nyplantering, gräsklippning, städning. Läggning av trädgårdsplattor och trappsättning samt anläggning av trädgårdar och jordfräsning av grönytor. Tvättning av trädgårdsplattor, murar och tak. Fastighetsskötsel, snöröjning sandning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NB Sten- och trädgårdsentreprenad Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Åmål så är NB Sten- och trädgårdsentreprenad Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1994-04-22 så skapades NB Sten- och trädgårdsentreprenad Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel NB Sten- och trädgårdsentreprenad Handelsbolag har haft det sedan 1994-01-01.

NB Sten- och trädgårdsentreprenad Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

969603-7895 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åmål.

Just nu är NB Sten- och trädgårdsentreprenad Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med NB Sten- och trädgårdsentreprenad Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0532-15157 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom NB Sten- och trädgårdsentreprenad Handelsbolag är Bjurström, Bo Lennart Ivar som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Bjurström, Karin Gunilla som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .