Ängkullestallet Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ängkullestallet Handelsbolag är ett företag som finns i Åmål. I Ängkullestallet Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Hans Tage Wolrath som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Ulla Britta Matilda som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ängkullestallet Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ängkullestallet Handelsbolag på telefon 0532-20160.

Utbildning-, träning-, tävlings-, avels- och köp försäljningsverksamhet inom hästsport. Företagsutveckling, uthyrning av inventarier, fastighetsförvaltning, ekonomisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ängkullestallet Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ängkullestallet Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ängkullestallet Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Ängkullestallet Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ängkullestallet Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Hans Tage Wolrath Eriksson och Ulla Britta Matilda Eriksson var för sig.

Ängkullestallet Handelsbolag har 969609-2767 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.