Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Åmål och Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1996-09-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag ska trivas.

Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva detaljhandel med konfektion och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0531-10055.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag är Gustafson, Sara Ann-Christin som är född 1950 och har titeln Komplementär, Gustafson, Per Otto som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare, .

Butik Agusta i Åmål Kommanditbolag har 969629-6996 som sitt organisationsnummer.