Micromega Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969635-2260 är organisationsnummer för företaget Micromega Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Micromega Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som Micromega Handelsbolag finns i.

Micromega Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-02-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Micromega Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Micromega Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Micromega Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Micromega Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-51156 eller genom brev på följande adress:
Konvaljev. 3, 662 91, Åmål

Handel med datorer, programvara och datatillbehör samt därmed förenlig verksamhet. Översättningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Micromega Handelsbolag och det är Georghiou, Alexander George som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Georghiou, George som är född 1951 och har titeln Bolagsman,